Menu Sluiten

Wij zijn Arnoud en Mayoni. Specialisten in kindercontent. Wij geloven in minder schermtijd, meer aandacht en verwondering!

Hallokids Radio biedt kwalitatief en betrouwbaar kinderentertainment. Muziek is de basis, met individuele aandacht, interactie en vrolijkheid als onderscheidende factor. Met maatschappelijke betrokkenheid. Als storytellers superfans creëren. Waarbij kinderen en ouders een blijvende mooie herinnering behouden.

Hoe doen we dat op de radio?

  • Muziek is de basis. De muziekredactie maakt wekelijks een duidelijke selectie en ‘screent’ alle liedjes op kwaliteit, teksten en op gevoel (past het liedje qua sound goed tussen de andere liedjes). Daarbij hebben we jarenlange ervaring in huis op het vlak van muziekinteresse bij kinderen.
  • Interactie en vrolijkheid. In de gepresenteerde programma’s zetten we een vrolijke sfeer neer. Luchtig en grappig. Daarbij kiezen we altijd voor kindvriendelijke onderwerpen. We zijn voor kinderen de vriendjes op de radio. Waarbij kinderen ook direct kunnen communiceren met de studio.
  • Maatschappelijke betrokkenheid. Bij de onderwerpen die we kiezen of acties die we doen zit met regelmaat ook een boodschap die past bij de huidige maatschappij (voeding, natuur en milieu, musea, uitjes die gratis zijn, acties t.b.v. Stichting Jarige Job, Villa Pardoes).
  • Ouders betrokken houden. Door de muziekmix, onderwerpkeuze en afwisseling in prijzen die we weggeven, bereiken we niet alleen de kinderen. Maar ook de ouders. Dat zijn uiteindelijk in deze doelgroep de beslissers als het gaat om het wel of niet luisteren naar de zender.
  • Blijvende herinnering. Alle kinderen die gebeld zijn in de uitzending ontvangen het audiofragment via Whatsapp. Leuk om nog eens terug te luisteren en daarnaast ook een promotiemiddel. Die fragmenten worden binnen de families weer naar elkaar doorgestuurd.

Hoe doen we dat op eventlocaties?

  • Lief en grappig entertainment. In de basis is de uitstraling, presentatie en muziekkeuze gelijk aan die op de radio. Wij omschrijven dat als lief (en af en toe grappig) entertainment. Onderscheidend ten opzichte van andere, meer schreeuwerige vormen van kinderentertainment.
  • Audiokwaliteit. Met kwalitatief hoogstaande geluidsboxen zorgen we voor een audiokwaliteit die voor kinderen geschikt is. Concreet: niet te veel bas en het volume niet te hard. Kinderen moeten goed op hun oren letten. Dat zeggen we en passen we ook toe.
  • Uitstraling. De medewerkers/vrijwilligers die voor Hallokids Radio werken, passen bij de uitstraling van de zender en snappen de doelgroep.
  • Blijvende herinnering. In tegenstelling tot andere partijen die (kinder)entertainment aanbieden, nemen we de tijd. Meerdere feestjes op 1 dag doen we dus ook niet. Door nog even na te praten, bouwen we veel goodwill op bij kinderen, ouders en/of zakelijke opdrachtgevers.